Divendres 02 de Juliol 2021 - 18.00h
ENTRADA GRATUÏTA - L'Estruch, Sabadell
La heterogeneïtat multiforme de les pràctiques de Txe Roimeser il·lustren una obra en constant evolució al ritme de les pulsions de la pròpia vida. Art i vida són un conjunt d'elements performàtics que s'alinien, se separen o s'entrellaçen constament per donar peu als projectes de l'artista. La conjunció de vida i obra en la pràctica de Txe Roimeser donen fruit al risc i a la exposició pròpia. L'extimitat apareix, aleshores, com a entorn innegociable per a enmarcar cada una de les obres i circumscriure-les en el marc situat d'una vida, la de l'artista.
En aquest mirall que s'estableix en compartir el fracàs amb la resta de persones públicament s'esdevè la màgia de l'art total: ens traspassa, ens germina l'empatia d'allò col·lectiu i ens provoca un mirar-nos diferent. A “El que pot caure per les esquerdes de l'habitació”, Txe Roimeser busca en el quotidià, des d'una perspectiva transfeminista que opera sabent-se material tou, tentacular i mutant, subvertir les eines que ens construeixen per a articular altres formes en les quals entendre'ns en relació-amb i desestabilitzants dels relats que defineixen el nostre esdevenir.

Núria Nia


“S'habita i habilita un espai per a fer succeir una cosa relacionada amb una recerca que esdevé amb els fluxos caòtics i inesperats del fracàs. Convivim pells, pèls, hormones, dildos i terra, tintes, agulles i llenguatges. Guants negres. Entre l'il·legal, l'immoral i el brut”. 

Txe Roimeser

Altres

Back to Top